Epic Totuus vai tehtävä elokuvat katsottavaksi nyt

Sukella riskien ja vaarojen maailmaan Totuus vai tehtävä elokuvilla, jotka haastavat moraalin ja mielenterveyden rajat. Tutustu näiden elokuvien psykologisiin syvyyksiin ja koe voimakkaat käänteet, jotka pitävät sinut istuimen reunalla!

Elokuvat ja Truth and Dare: täydellinen yhdistelmä hauskaan iltaan. Jos olet tämän klassisen pelin fani ja suunnittelet elokuvailtaa ystävien kanssa, laita mikä tahansa näistä pakollisista katselukohteista Totuus vai tehtävä elokuvia listallasi!

Halusitpa sitten klassisen trillerin tai jotain modernimpaa, näissä elokuvissa on kaikki. Joten valmista popcornisi ja sukella äärimmäiseen Truth or Dare -kokemukseen!

Mistä elokuvassa Truth or Dare on kyse?

Truth or Dare on kauhuelokuva ryhmästä korkeakouluopiskelijoita, jotka osallistuvat tappavaan peliin Truth or Dare. Se seuraa Oliviaa (Lucy Hale), hänen ystäviään ja salaperäistä muukalaista, kun he kaikki sotkeutuvat peliin.

Kun panokset kasvavat, heidän on vastattava yhä vaikeampiin ja vaarallisempiin kysymyksiin tai suoritettava hengenvaarallisia rohkeita tekoja. Joitakin kysymyksiä ja uskallusta kuuluu ystävälle kertominen uskottomasta kumppanista, henkilön syttäminen tuleen tai jonkun tappaminen.

Koko elokuvan ajan Olivian ja hänen ystäviensä on kohdattava synkimmät salaisuutensa ja kohdattava pelkonsa selviytyäkseen pelistä. Sillä jos he eivät tee, kuolema on ainoa lopputulos.

Tämä elokuva pitää sinut istuimesi reunalla, sillä matkan varrella on käänteitä ja käänteitä. Oletko tarpeeksi rohkea ottamaan vastaan Truth or Dare haasteen? Valmistaudu sitten jännityksiin ja vilunväristuksiin tämän elokuvan parissa!

Mistä voin katsoa elokuvan Truth or Dare?

Elokuva on saatavilla useissa suoratoistopalveluissa alueestasi riippuen. Truth or Dare voidaan suoratoistaa Netflixissä, Amazon Prime Videossa, iTunesissa, Google Play Movies & TV:ssä, Vudussa, YouTube Moviesissa ja muissa palveluissa.

Ota siis ystäväsi mukaan ja katso, kuka on tarpeeksi rohkea ottamaan vastaan äärimmäisen haasteen!

Truth or Dare elokuvan näyttelijät

Tässä elokuvassa on täynnä tähtiä. Tämä lahjakas näyttelijäsato herättää hahmot henkiin, mikä tekee tästä elokuvasta entistä intensiivisemmän kokemuksen. Näyttelijät ovat seuraavanlaiset:

Tämän elokuvan näyttelijät ovat vaikuttavia ja lahjakkaita. Joten jos etsit loistavaa näyttelijäryhmää, joka herättää Truth or Dare kokemuksesi henkiin, älä etsi enää! Tämä kipsi pitää sinut istuimen reunalla jännityksen ja vilunväristyksen yön ajan.

Elokuvat kuten Truth or Dare

En voi saada tarpeekseni Truth or Dare? Tässä on joitain muita elokuvia katsottavaksi, jos etsit elokuvia, joissa on samanlaisia elementtejä:

1. Hermo (2016)

Nervessä ahkera lukiolainen on kyllästynyt olemaan niin vakava koko ajan. Kun hänen ystävänsä painostivat häntä pelaamaan Nerve-verkkopeliä, hän ilmoittautui peliin vain huvin vuoksi. Peli osoittautuu synkäksi versioksi Truth or Dare, johon ihmiset osallistuvat "pelaajina" tai "katsojina"'.

Pelin edetessä pelaajat kouktuvat tämän vaarallisen kilpailun jännitykseen muukalaisen kanssa, joka haastaa heidät ottamaan pelottavampia, riskialttiimpia ja vaarallisempia uskallusta kuin aikaisemmat. Jos he menestyvät, he voittavat rahaa ja suosiota. Mutta jos he häviävät…

Nerven tarina on mukaansatempaava ja pitää sinut koukussa alusta loppuun.

2. The Perks of Being a Wallflower (2012)

Oletko koskaan tuntenut, ettet kuulu joukkoon? Jos olet teini, sinusta luultavasti tuntuu siltä miljoona kertaa päivässä. Samoin tekee Charlie (Logan Lerman), tämän Stephen Chboskyn myydyimmän romaanin viehättävän ja sydämellisen sovituksen päähenkilö.

Hän yrittää epätoivoisesti selviytyä lukiosta, ja häntä piinaavat menneisyytensä varjot ja kömpelyys. Hänen onnensa kääntyy, kun karismaattinen, hieman hilseilevä ja ekstravagantti Patrick (Ezra Miller) ja hänen ihana sisarpuolensa Sam (Emma Watson) adoptoivat hänet.).

Mutta tuleeko Charlie koskaan rauhaan sisäisten demoniensa kanssa? Tämä ikääntymisen tarina on pakko katsoa jokaiselle, joka on koskaan tuntenut itsensä syrjäytyneeksi.

3. Haluaisitko mieluummin (2012)

Haluaisitko mieluummin on psykologinen kauhutrilleri, joka seuraa Irista (Brittany Snow), kun hän suostuu osallistumaan hengenvaaralliseen Will You Rather -peliin auttamaan veljeään. Tässä pelissä hänen on valittava kahdesta kauhistuttavasta vaihtoehdosta: kiduttaa toista henkilöä tai tulla kidutetuksi.

Pelin edetessä tähän julmaan peliin sotkeutuu useampi elämä, ja pian käy selväksi, ettei kukaan voi paeta vahingoittumattomana. Odottamattomien juonenkäänteiden ja pahaenteisen pelin mestarin ansiosta Will You Rather jättää sinut varmasti vapisemaan pelosta.

Kaikki nämä elokuvat tarjoavat sinulle taatusti jännityksen ja vilunväristyksen yön. Joten nappaa popcornisi, asettu sisään ja valmistaudu jännittävään elokuvailtaan!

Oletko katsonut? Aloita pelaaminen!

**Nyt on aika kokea tämä pelottava ja hauska peli itse!**Kutsu ystäväsi pelaamaan erittäin viihdyttävää peliä Truth or Dare verkossa (tietenkin ilman tappavia seurauksia).

Tämän online-pelin avulla unohda esittää kysymyksiä ja uskaltaa paikan päällä. sovelluksemme on suojannut sinut. Yli 1 000 kysymystä ja rohkeutta eri luokissa, hauskoja ja mausteisia haasteita ei lopu koskaan.

Lataa ilmainen "Truth or Dare" -sovelluksemme nyt tai pelaa suoraan verkkosivustollamme!

Lataa iPhonelle Lataa Androidille
Pelaa verkossa
Selaa kaikkia artikkeleita