Totuus vai tehtävä lapsille ja teini-ikäisille

Totuus vai tehtävä on hauska kysymyspeli, jota voi pelata ystävien tai perheen kesken. Pääset suorittamaan kaikenlaisia haasteita ja puhumaan salaisuuksista! Katso lista juuri sinulle sopivista hauskoista Truth or Dare -kysymyksistä.

Esittely

Totuus vai tehtävä -peli ei ole ainoastaan aikuisille soveltuva peli. Myös lapset voivat pitää hauskaa tämän pelin parissa! Luvassa on taatusti paljon mielenkiintoisia hetkiä. On normaalia törmätä ystävääsi kadulla tai koulussa, mutta se, että näet hänet haukkaamassa lusikallisen tulista kastiketta tai tanssimassa kanatanssia, on täysin eri asia. Tässä oli vain pintaraapaisu nolostuttavista tehtävistä!

Haluatko pelata peliä vanhempiesi kanssa? Sitä kannattaa kokeilla, sillä luvassa on paljon hauskanpitoa! Lapset pääsevät kysymään vanhemmiltaan kaikenlaisia uteliaita kysymyksiä, ja vanhemmat pääsevät kaivelemaan teinihirviöidensä mielen sopukoita. Luvassa on taattua hauskanpitoa.

Älä siis epäröi, vaan kokoontukaa yhteen ja aloittakaa upea peli-ilta! Opitte varmasti kaikkea uutta ja odottamatonta toisistanne. Tarvitsette vain Totuus vai tehtävä -sovelluksemme. Se on täynnä hauskoja, kammottavia ja lapsiystävällisiä kysymyksiä ja tehtäviä. Mikään ei mene pieleen – me lupaamme!

Miten Truth or Dare -peliä pelataan?

Perinteisen Totuus vai tehtävä -pelin säännöt ovat yksinkertaiset. Tässä pelin 5 vaihetta:

  1. Valmistele. Peliin tarvitaan vähintään kolme pelaajaa. Pelaajien määrään ei ole kattorajaa. Haluatko pelata suuren perheen tai kaveriryhmän kesken? Selvä, ei ongelmaa! Haluatko säilyttää intiimin tunnelman pitämällä osallistujamäärän pienenä läheisten ystävien tai sukulaisten kesken? Sekin sopii. Sinun täytyy vain varmistaa, että jokainen on pelissä mukana omasta tahdostaan, ja että kaikki ovat hyväksyneet säännöt siitä, millaiset kysymykset ja tehtävät on sallittuja.

  2. Päättäkää, kuka aloittaa. Valitkaa joku, joka haluaa aloittaa pelin. Oletko se sinä, vai joku muu?

    Voit myös antaa tyhjän pullon päättää, kuka aloittaa. Tässä tapauksessa nuorin pelaaja pyörittää pulloa, ja se, ketä pullo osoittaa, aloittaa pelin.

  3. Aloita Totuus vai tehtävä! Aloittavalta pelaajalta kysytään “Totuus vai tehtävä?” Tämän pelaajan täytyy vastata kysymykseen totuudenmukaisesti tai suorittaa tehtävä. Sen jälkeen muut pelaajat keksivät hänelle hauskan kysymyksen tai tehtävän. Tutustu alta listaamme hauskoista ja uskaliaista kysymyksistä ja tehtävistä!

  4. Seuraava pelaaja. Peli jatkuu, kun pelaaja on vastannut kysymykseen tai suorittanut tehtävän. Ryhmä voi itse valita pelaajien järjestyksen. Pelaatteko järjestyksessä ringissä, voiko nykyinen pelaaja valita seuraavan pelaajan, vai annatteko pullon päättää, kuka pelaa seuraavaksi?

  5. Etsitkö inspiraatiota? Kokeile siinä tapauksessa upeaa sovellustamme! Löydät helppokäyttöisestä sovelluksestamme yli 1 000 kysymystä ja haastetta. Sovellus on saatavilla iPhone- ja Android-puhelimille. 👇

Lataa iPhonelle Lataa Androidille
Pelaa verkossa

Hauskoja kysymyksiä

Jos on sinun vuorosi ja valitsit ‘Totuuden’, täytyy sinun vastata kysymykseen totuudenmukaisesti. Valmistaudu nolostumaan, sillä kukaan ei halua päästää pelaajia liian helpolla! Valehteleminen ei ole vaihtoehto. Voit toki kokeilla valehtelua, mutta se vie pelistä kaiken ilon.

Olemme keränneet alle joitakin hauskoja ja paljastavia kysymyksiä juuri sinua varten:

Jos kysymys on liian henkilökohtainen, etkä halua vastata siihen, voit aina pyytää uutta kysymystä. Haluatko lisää kysymyksiä? Tutustu ilmaiseen Totuus vai tehtävä -sovellukseemme.

Hyviä tehtäviä lapsille

Jos on sinun vuorosi ja valitsit ‘Tehtävän’, täytyy sinun suorittaa sinulle määrätty tehtävä. Muistutamme jälleen, että älä koskaan suorita tehtävää, jos se saa olosi epämukavaksi. Ei kuitenkaan kannata kieltäytyä kaikista saamistasi tehtävistä, mutta muista, että voit aina pyytää uutta tehtävää, jos ensimmäinen tehtävä saa olosi liiankin kiusaantuneeksi. Yritä pitää peli jokaisen mielestä hauskana, olivat osallistujat minkä ikäisiä tahansa!

Olemme keränneet kokoon jännittäviä tehtäviä kaikkia huimapäitä varten:

Pelaa online-versiota ✨

Tutustu yli 1 000 nolostuttavaan ja hauskaan tehtävään iPhone- ja Android-sovelluksemme avulla. Kokeile nyt!

Lataa iPhonelle Lataa Androidille
Pelaa verkossa

Erilaisia Totuus vai tehtävä -muunnelmia

Tästä pelistä on olemassa paljon erilaisia muunnelmia. Voit jopa keksiä itse omia sääntöjäsi. Jos haluat maustaa tätä perinteistä peliä, voit tehdä niin seuraavien muunnelmien avulla:

Pelkäätkö tehtävää?

Kuvittele tilanne, jossa joku pelaajista jänistää hänelle annetusta tehtävästä. Se on mahdollista, sillä ihmisten rohkeudella on rajansa. Älä kuitenkaan päästä heitä pälkähästä. Jokainen pelaaja voi nimittäin kukin valita hänelle tehtävän. Pelkuri voi tällöin valita jonkun näistä monesta eri tehtävästä.

Totuus ja tehtävä!

Ihmiset eivät usein uskalla valita tehtävää. Tämän vuoksi he valitsevat suhteellisen turvallisen totuuden. Se ei enää ole mahdollista. Tässä pelin muunnelmassa pelaajat eivät voi valita ’totuuden’ ja ’tehtävän’ väliltä, vaan niiden välillä vuorotellaan. Et pääse tehtävää pakoon!

Truth or Dare kysymyksiä video

Muista viihtyä

Jokaiseen Totuus vai tehtävä -peliin kuuluu aina yksi ja sama sääntö: sinun ei koskaan pidä tuntea oloasi painostetuksi tekemään mitään, mitä et halua tehdä. Tuntuuko kysymykseen vastaaminen tai tehtävän suorittaminen epämukavalta? Voit pyytää uutta kysymystä tai tehtävää.

Muista myös, että on fiksua sopia etukäteen joitakin pelin sääntöjä, kuten:

Toivomme, että sinulla on hauskaa tämän pelin parissa!

Lataa virallinen sovellus 😍

Totuus vai tehtävä app icon

Totuus vai tehtävä

App Store Play Store
QR code Scan icon Skannaa minut
iPhonelle ja Androidille