Totuus vai tehtävä -peli pariskunnille ja tuhmille aikuisille

Janoatko hikoiluttavia totuuksia ja seksuaalisia tehtäviä? Viettele kumppanisi pelaamaan seksuaalista Totuus vai tehtävä -peliä. Vain täysi-ikäisille! 💋 (18+)

Seksuaalista, kiihottavaa ja intiimiä

Luulitko, että Totuus vai tehtävä -peli on suunniteltu ainoastaan toisiaan nolostuttaville teineille? Luulit väärin. Peli soveltuu täydellisesti myös pariskunnille, jotka haluavat lisämakua arkeensa. Se on hauska ja seksuaalinen tapa saada toinen syttymään. Unohtakaa siis se Frendien 20. Netflix-maratoni!

Pistä siis kaukosäädin syrjään, nosta pyllysi sohvalta ja valmistaudu paljastaviin kysymyksiin ja tuhmiin tehtäviin! Jos et vielä ole tietoinen rakastajasi salaisista himoista, tulet taatusti kuulemaan niistä tämän pelin yhteydessä, ja ehkä pääset jopa kokemaan ne. Sitä ei koskaan tiedä, mitä ilta tuo tullessaan! 🔥

Pelaa kumppanin tai ihastuksen kanssa

Saatat jo tietää, miten Totuus vai tehtävä -peliä pelataan – sitä tavallista versiota. Ihastuksen, kumppanin tai puolison kanssa pelaaminen on kuitenkin loistava tilaisuus viedä peli täysin uudelle, jännittävälle tasolle.

Voit pelata seksuaalista Truth or Dare -peliä kaksistaan tai hieman suuremmalla porukalla, aivan kuin tavallista versiotakin. Kaikki riippuu siitä, kuinka tuhmaksi haluat tilanteen etenevän. Sinun täytyy ensin määritellä, kuka pelin aloittaa.

Oletko se sinä, joka käynnistää hauskanpidon? Siinä tapauksessa sinun täytyy vastata kysymykseen totuudenmukaisesti tai suorittaa hikoiluttava tehtävä. Voit myös päättää pelin aloittajan pulloa pyörittämällä!

Kuumia totuuksia!

Oletko ujostellut kysyessäsi ihastukseltasi tai kumppaniltasi hänen seksuaalisista fantasioistaan? Älä enää ujostele! Tämän pelin avulla pääset kainostelusta eroon. Nämä intiimit kysymykset saavat selville kaikki ne seksuaaliset salaisuudet, joista olet halunnut kuulla.

Luuletteko jo tietävänne toisistanne kaiken, koska olette olleet yhdessä jo melkein biljoona vuotta? Jopa pariskunnilla on mielessään piilolokeroita, joissa he säilyttävät omia fantasioitaan. Ei ole koskaan liian myöhäistä tutustua niihin! 😏

Mutta eipäs mennä asioiden edelle… keskitytään sääntöihin! Onko sinun vuorosi? Valitsitko ‘Tehtävän’? Siispä sinun täytyy vastata kysymykseen totuudenmukaisesti. Valmistaudu paljastaviin kysymyksiin, sillä kukaan ei halua kuulla seiskaluokalla tapahtuneesta ensisuudelmastasi. Valehtelu ei kannata. Voit toki kokeilla valehtelua, mutta tulet huomaamaan, kuinka se pilaa koko pelin idean.

Lista totuuksista

Olemme koonneet alle joitakin seksuaalisia ja tuhmia Truth or Dare -kysymyksiä!

Onko jokin kysymys liian epämiellyttävä? Muista, että voit aina pyytää uutta kysymystä.

Haluatko lisää kysymyksiä? Tutustu ilmaiseen Totuus vai tehtävä -sovellukseemme.

Seksuaalisia ja paljastavia tehtäviä

Oletko koskaan halunnut pyytää kumppaniasi kokeilemaan joitakin asioita, mutta olet ujostellut, koska olet ollut varma, ettei hän pidä siitä? Tämän seksuaalisen Totuus vai tehtävä -pelin tehtävät saavat varmasti kuumat tunteet pintaan!

Voit unohtaa jonkin ällöttävän ruoan maistamisen, aakkosten röyhtäämisen tai tanssimisen olohuoneessa… ellet sitten halua tanssia alasti ja viettelevästi. 🤭

Nämä tehtävät saavat tilanteen taatusti kuumaksi! Käydään ensin läpi säännöt. Onko sinun vuorosi? Valitsitko ‘Tehtävän’? Siinä tapauksessa sinun täytyy suorittaa tehtävä tai haaste, joka sinulle on annettu. Älä tee mitään, mikä saa olosi epämukavaksi. Älä kuitenkaan epäröi liian nopeasti, sillä saatatkin voittaa ujoutesi!

Lista tehtävistä

Olemme keränneet alle joitakin seksuaalisia tehtäviä juuri sinua varten!

Pelaa online-versiota 💋

Löydät sovelluksestamme yli 1 000 seksuaalista kysymystä ja hikoiluttavaa tehtävää. Sovellus on saatavilla iOS- ja Android-laitteille. Kokeile nyt!

Lataa iPhonelle Lataa Androidille
Pelaa verkossa

Seksuaalisia vinkkejä ja pelimuunnelmia!

Kokeile yhtä näistä seksuaalisista vinkeistä ja Totuus vai tehtävä -pelin muunnelmista:

  1. Oletko etäsuhteessa? Sellainen voi olla haastavaa, mutta se voi johtaa myös seksuaalisiin kohtaamisiin. Kokeile pelata Totuus vai tehtävä -peliä Skypen tai FaceTimen välityksellä. Kumppanin striptease-esityksen näkeminen piristää etäsuhdettanne taatusti!

  2. Huomaatko jonkun pelaajan valitsevan aina suhteellisen turvallisen kysymyksen? Ei huolta. Tässä versiossa pelaajat eivät voi valita ’totuuden’ ja ’tehtävän’ väliltä, vaan niiden välillä vuorotellaan. Tällä tavalla kaikki saavat osansa!

  3. Kukaan ei halua aloittaa pelaamista ilkosillaan. Pelin hauskuuden idea piilee siinä, että tunnelmaa nostetaan hitaasti, pikku hiljaa. Säästä siis likaisimmat kysymyksesi myöhemmäksi, jolloin käyt entistä kuumempana!

  4. Haluatko lisätä peliin hiukan jännitettä? Voitte sopia, että toiseen ei saa koskea ennen tiettyä pelin pistettä. Kysymykset ennen tätä pistettä voivat käsitellä sitä, mitä kumpikin haluaa toiselle tehdä. Tehtävät pitäisivät sisällään kiusoittelua, kunnes himo koskea toista käy sietämättömäksi.

Truth or Dare kysymyksiä video

Muista viihtyä

Jokaiseen Totuus vai tehtävä -peliin kuuluu yksi ja sama sääntö, etenkin tässä versiossa, joka saattaa aika ajoin olla hyvinkin herkkää: sinua ei koskaan saa painostaa tekemään mitään, mitä et halua tehdä. Tuntuuko kysymykseen vastaaminen tai tehtävän suorittaminen epämukavalta? Voit pyytää uutta kysymystä tai tehtävää.

Ja muista, että on fiksua sopia pelin säännöistä, kuten:

Toivomme, että teillä on edessänne unohtumaton peli-ilta!

Lataa virallinen sovellus 😍

Totuus vai tehtävä app icon

Totuus vai tehtävä

App Store Play Store
QR code Scan icon Skannaa minut
iPhonelle ja Androidille