Pelin säännöt

Totuus vai tehtävä on hauska, seksuaalinen ja intiimi seurapeli, jota voi pelata ystävien, pariskuntien ja perheen kanssa. Se piristää tylsimpiäkin juhlia ja yökyläilyjä paljastavilla kysymyksillä ja mahtavilla tehtävillä!

Mikä Totuus vai tehtävä on?

Totuus vai tehtävä (tunnetaan myös nimellä Truth or Dare) on yksi parhaimmista juhlapeleistä, joka saa juhlatunnelman nousemaan täysin uudelle tasolle. Se saa tylsimmätkin juhlat heräämään eloon ja antaa ystävien keskeisille kokoontumisille intiimin ja persoonallisen kosketuksen! Se todellakin on klassinen bilepeli mihin tahansa juhlaan tai yökyläilyyn!

Entä mikä on parasta Totuus vai tehtävä -pelissä? Pääset tutustumaan muihin pelaajiin syvemmällä, henkilökohtaisemmalla tasolla. Pääset myös nolaamaan heidät määräämällä heille erilaisia tehtäviä.

Älä siis epäröi aloittaa tätä hauskaa peliä testataksesi ystäviesi ja perheesi rohkeutta! Kaikki, mitä tarvitset, löytyy sovelluksestamme, joka on ääriään myöten täynnä satoja hauskoja, henkilökohtaisia ja uskallusta vaativia kysymyksiä ja tehtäviä.

Muista valmistautua mahdollisiin noloihin hetkiin! 🤔

Kuinka Totuus vai tehtävä -peliä pelataan?

Totuus vai tehtävä -peliä voi pelata ystävien, pariskuntien tai perheen kesken. Voit itse päättää, pelaatko suuren joukon vai vain läheisimpien ystäviesi kanssa. Suurempi joukko tuo mukanaan taatusti enemmän viihdettä, mutta rajoitettu määrä pelaajia mahdollistaa intiimimmän asettelun, mikä taas mahdollistaa henkilökohtaisempien kysymysten kysymisen.

Millaisen asettelut sitten valitsetkaan, on pelin kulku hyvin yksinkertainen. Ryhmän täytyy ensin valita, kuka aloittaa. Aloittavan pelaajan täytyy sitten valita, haluaako hän vastata kysymykseen totuudenmukaisesti vai suorittaa tehtävän. Sen jälkeen tämä kyseinen pelaaja saa kysymyksen tai tehtävän, jonka koko ryhmä tai edellinen pelaaja saa keksiä.

Kun kysymykseen on vastattu tai tehtävä on suoritettu, kysyy nykyinen pelaaja seuraavalta pelaajalta: ‘Totuus vai tehtävä?’, ja näin peli jatkuu. Ryhmä voi vapaasti valita pelaajien järjestyksen: oletteko kaikki ringissä, vai saako nykyinen pelaaja vapaasti valita seuraavan pelaajan?

Tarvitsetko inspiraatiota? Tältä verkkosivustolta löydät hauskimmat Truth or Dare -kysymykset. Olemme keränneet satoja hauskoja kysymyksiä ja tehtäviä juuri sinulle!

Pelaa online-versiota ✨

Sovelluksestamme löydät yli 1 000 nolostuttavaa kysymystä ja hauskaa tehtävää. Voit ladata sovelluksen iPhone- tai Android-puhelimellesi. Kokeile!

Lataa iPhonelle Lataa Androidille
Pelaa verkossa

Hyviä Totuus vai tehtävä -kysymyksiä

Jos pelaaja valitsee ‘Totuuden’, täytyy hänen vastata kysymykseen totuudenmukaisesti. Tämän vuoksi kysymyksen ei kannata olla yksinkertainen tai sellainen, johon kuka tahansa vastaisi mielellään. Tavoitteena on saada pelaaja punastumaan nolostumisen tunteesta ja saada heidät vastaamaan kysymymykseen hammasta purren! Mitä henkilökohtaisempi ja kiusallisempi kysymys on, sen parempi.

Kysymyslista

Olemme keränneet alle paljastavia ja hauskoja kysymyksiä!

Seuraavaksi: Lapsille sopivat Totuus vai tehtävä -kysymykset

Hyviä Totuus vai tehtävä -tehtäviä 🔥

Jos pelaaja valitsee ‘Tehtävän’, täytyy hänen suorittaa haaste. Tämän haasteen ei kannata olla tylsä, kuten vaikka “seiso yhdellä jalalla minuutin ajan”. Sen sijaan tehtävän tulisi olla hullunkurinen ja nolostuttava – jotain, jota kukaan ei mielellään tekisi!

Tehtävälista

Olemme keränneet alle hauskoja tehtäviä hurjapäille!

Seuraavaksi: Seksuaalisia Totuus vai tehtävä -kysymyksiä (18+)

Erilaisia Totuus vai tehtävä -muunnelmia

Haluatko maustaa perinteistä Totuus vai tehtävä -peliä? Voit halutessasi päättää pelille omat sääntösi ja määritellä pelin rajat. Tässä muutamat uudet pelisäännöt, jotka tekevät peli-illastasi unohtumattoman.

Valitse tehtäväsi -sääntö

Jos joku pelaajista ei todellakaan halua suorittaa hänelle annettua tehtävää, voi kukin pelaaja keksiä hänelle tehtävän. Näin pelaaja voi valita monen eri tehtävän väliltä.

Tehtäviä ei voi pakoilla 😈

Ihmiset eivät usein uskalla valita tehtävää. Tämän vuoksi he valitsevat suhteellisen turvallisen totuuden. Tässä pelimuunnelmassa pelaajat eivät voi valita ’totuuden’ ja ’tehtävän’ väliltä, vaan niiden välillä vuorotellaan. Et enää pääse tehtäviä karkuun!

Pullonpyöritys

Oman vuoron odottamisen sijaan voit antaa pullon päättää. Tämä yhdistelmä Pullonpyöritystä ja Totuus vai tehtävä -peliä on suorastaan nerokas! Pulloa pyöritetään rinkiin kerääntyneiden pelaajien keskellä, ja se, ketä pullo osoittaa, joutuu valitsemaan joko ’totuuden’ tai ’tehtävän’. Sen jälkeen pulloa pyöritetään uudelleen, jolloin valitaan pelaaja, joka kysyy kysymyksen tai antaa tehtävän.

Drinkkejä tai shotteja! 🍻

Onko sinulla ikää? Jos on, voit lisätä hauskanpitoa alkoholin avulla. Voit kokeilla monia erilaisia pelimuunnelmia, kuten totuuden korvaamista alkoholin nauttimisella, tai antaa pelaajalle mahdollisuuden juoda (ällöttävä) shotti, jos he eivät pidä heille annetusta kysymyksestä tai tehtävästä.

Teitpä sitten mitä tahansa, muista juoda kohtuudella. Hiprakkaiset tehtävät voivat olla hyvinkin hauskoja, mutta kaatokänniin joutuminen ei ole yleensä mukavaa. Tämän pelin tarkoitus ei ole saada pelaajia jurriin. Sen tarkoitus on olla hauska ajanviettotapa ystävien tai perheen kesken.

Oletko valmis aloittamaan pelaamisen? Pelaa verkossa tai lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille:

Lataa iPhonelle Lataa Androidille
Pelaa verkossa

Muista viihtyä!

Toinen asia, jonka tulisi olla itsestäänselvyys: jos kysymys tai tehtävä saa olosi epämukavaksi, kysy rohkeasti uutta. Siinä ei ole mitään hävettävää, eikä kenenkään pidä painostaa sinua sanomaan tai tekemään mitään, mitä et halua.

On hyöydyllistä päättää etukäteen, millaisia kysymyksiä tai tehtäviä ei saa kysyä tai pyytää suorittamaan. Jotkut eivät esimerkiksi halua vastata tai suorittaa alkoholiin, huumeisiin tai seksiin liittyviä kysymyksiä ja tehtäviä. Tällä tavalla kukaan ei joudu silmätikuksi suorittaessaan tehtävää, jossa täytyy juoda shotti tai riisuutua.

Joitakin ‘sääntöjä’, joista voitte sopia:

Muista, että pelin tulee olla kaikkien pelaajien mielestä hauska ja turvallinen. Älä suorita vaarallisia tehtäviä, äläkä vastaa liian henkilökohtaisiin kysymyksiin painostuksen johdosta, sillä se saattaa aiheuttaa kitkaa ryhmän välillä. Muista, että voit aina sanoa ’ei’!

Pidä hauskaa tämän pelin parissa! Muista kokeilla ilmaista sovellustamme, josta löytyy Truth or Dare -kysymyksiä.

Lataa virallinen sovellus 😍

Totuus vai tehtävä app icon

Totuus vai tehtävä

App Store Play Store
QR code Scan icon Skannaa minut
iPhonelle ja Androidille