Totuus vai Tehtävä

Jännittävin peli ystävien kanssa!

Scan icon Skannaa minut

Lataa ilmainen Totuus vai Tehtävä -sovellus iOS:lle ja Androidille. Tutustu yli 1 000 kysymykseen!

Screenshot Totuus vai tehtävä app
Screenshot Totuus vai tehtävä app
Screenshot Totuus vai tehtävä app
Screenshot Totuus vai tehtävä app
Screenshot Totuus vai tehtävä app

Lataa virallinen sovellus 😍

Totuus vai tehtävä app icon

Totuus vai tehtävä

App Store Play Store
QR code Scan icon Skannaa minut
iPhonelle ja Androidille

Valmis sekoitukseen huumoria ja jännitystä? Tuskin on ikonisempaa peliä kuin "Totuus vai tehtävä"!

Halusitpa sitten murtaa jään tai vahvistaa ystävien välistä sidettä, "Totuus vai tehtävä" (tunnetaan myös nimellä Truth or Dare) tarjoaa jokaiselle jotakin. Valmistaudu sukeltamaan tähän ikivanhaan peliin, joka valloittaa pelaajat ympäri maailmaa!

Pelaa "Totuus vai tehtävä" verkossa

Markkinoilla peli, joka on viihdyttävä, arvaamaton ja jännittävä? Olet tullut oikeaan paikkaan! "Totuus vai tehtävä" -verkkopelimme takaa tuntikausia naurua ja unohtumattomia muistoja.

Unohda sekoitus miettiä kysymyksiä ja uskallusta paikan päällä; sovelluksemme on suojannut sinut. Yli 1 000 kysymystä ja uskallusta eri luokissa, et koskaan lopu hauskoista ja mausteisista haasteista ja kysymyksistä.

Ja paras osa? Voit pelata sitä milloin tahansa, missä tahansa, kenen tahansa kanssa - tarvitset vain Internet-yhteyden!

Lataa sovelluksemme tai pelaa suoraan verkkosivustollamme ja anna hyvien aikojen rullata!

Lataa iPhonelle Lataa Androidille
Pelaa verkossa

Kuinka pelata "Totuus vai tehtävä"

"Totuus vai tehtävä" pelaaminen on helppoa. Ainoa asia mitä tarvitset on vähintään kaksi pelaajaa ja halu pitää hauskaa. Tässä nopea yhteenveto pelistä:

1. Kerää pelaajasi

Tule yhteen ystävien, perheen tai jopa uusien tuttaviesi kanssa pelaamaan "Totuus vai tehtävä". Sinulla voi olla niin monta pelaajaa kuin haluat - mitä enemmän, sitä hauskempaa!

2. Päätä kumpi menee ensin

Voit valita satunnaisen pelaajan ensimmäiseksi tai keksiä hauskan tavan päättää. Voit esimerkiksi piirtää pillejä tai pelata "kiveä, paperia, saksia."

3. Totuus vai tehtävä?

Ensimmäinen pelaaja valitsee jommankumman Totuus vai tehtävä. Jos he valitsevat totuuden, heidän on vastattava kysymykseen rehellisesti. Jos he valitsevat rohkeuden, heidän on suoritettava muiden pelaajien heille antama haaste.

Jos pelaat sovelluksellamme: Sinun ei tarvitse huolehtia kysymyksistä tai uskallusta. Sovelluksemme luo ne sinulle!

4. Vastaa totuudenmukaisesti tai täytä rohkeus

Pelaajan, joka valitsi jommankumman Totuus vai tehtävä, on nyt suoritettava hänelle annettu tehtävä. Jos he kieltäytyvät, he voivat saada rangaistuksen, kuten laukauksen.

5. Jatka pelaamista

Tehtävänsä suoritettuaan pelaaja saa valita toisen pelaajan seuraavaksi. Tai peli voi jatkua myötäpäivään.

Voit pelata niin monta kierrosta kuin haluat tai asettaa tietyn kierrosten määrän ennen pelin aloittamista.

“Totuus vai tehtävä" pelisäännöt

On tärkeää tehdä Totuus vai tehtävä mahtava kokemus kaikille pelaajille! Siksi on parasta laatia joitain perussääntöjä etukäteen:

1. Keskustele etukäteen, mikä on kiellettyä: Ennen pelin aloittamista on tärkeää keskustella kaikkien pelaajien kanssa, mitkä aiheet tai uskaltavat ovat kiellettyjä. Tämä varmistaa, että jokainen tuntee olonsa mukavaksi ja turvalliseksi osallistua peliin.

2. Ole kunnioittava: Älä esitä kysymyksiä tai rohkeita, jotka voivat loukata tai satuttaa muita. Jos joku kieltäytyy vastaamasta tai uskaltaa, kunnioita hänen päätöstään. Älä painosta heitä tai naura heistä.

3. Älä suudella ja kerro: Mitä pelissä tapahtuu, pysyy pelissä! Kenelläkään pelin ulkopuolella ei ole oikeutta tietää mitä tapahtui.

4. Pidä se turvassa: Älä uskalla, joka voi mahdollisesti vahingoittaa jotakuta fyysisesti tai emotionaalisesti. Turvallisuuden tulee aina olla etusijalla.


Muunnelmia Totuus vai tehtävä

Haluatko piristää Totuus vai tehtävä perinteistä peliä? On monia tapoja tehdä tästä pelistä entistä jännittävämpi ja haastavampi. Ja me emme syytä sinua!

Tämä peli on ollut olemassa jo pitkään, sen rikas ja kiehtova evoluutio juontaa juurensa muinaiseen sivilisaatioon. Opi ikoninen historia Totuus vai tehtävä ja kuinka siitä tuli peruspeli kaikenikäisille!

Tässä on muutamia luovia uusia pelisääntöjä, jotka tekevät illastasi hullun peli-illan:

1. Valitse rohkeasti -sääntö

Jos joku ei pidä ensimmäisestä uskallusta, hän voi pyytää muita pelaajia antamaan heille kolme vaihtoehtoa. Kolmesta heidän on valittava yksi, joka uskaltaa suorittaa loppuun.

Rohkeen valitsevan henkilön on varmistettava, että se on turvallista eikä loukkaavaa. Pelaajalla on tällöin oikeus kieltäytyä uskaltamisesta tarvittaessa!

2. Totuus tai juoma

Tässä muunnelmassa poimimisen Totuus vai tehtävä sijaan pelaajat voivat valita vastaako kysymykseen vai ottaako laukauksen! Tämä voi tehdä pelistä entistä rohkeamman ja olla loistava tapa piristää tunnelmaa.

Muista: tähän muunnelmaan saavat osallistua vain laillisen juoma-iässä olevat. Muista siis tarkistaa kaikkien ikä ennen pelaamista!

Oletko valmis viemään peli-iltasi uudelle tasolle? Tutustu yksityiskohtaiseen oppaaseen Totuus tai juoma peli, jossa on vinkkejä, sääntöjä ja luovia käänteitä, jotta voit viettää aikaa ystävien kanssa.

3. Inescapable Dare 😈

Haluatko todellisen haasteen? Tässä muunnelmassa pelaajan on suoritettava hänelle annettu uskallusta tietämättä etukäteen mitä se on. Tämä lisää peliin ylimääräistä mysteeriä ja jännitystä!

Varmista tietysti, että Inescapable Dare on turvallinen eikä loukkaa ketään ryhmän jäsentä. Pidä hauskaa!

4. Pullonpyöritys

Sen sijaan, että odottaisit, kunnes on sinun vuorosi, annat pullon tehdä työt! Pullo pyörii, ja henkilön, jonka eteen se pysähtyy, on valittava välillä Totuus vai tehtävä.

Miettii kuinka pelata Pullonpyöritys niinkuin Pro? Tutustu kattavaan oppaaseen, joka sisältää asiantuntijavinkkejä, sääntöjä ja ainutlaatuisia muunnelmia eloisaan ja nautinnolliseen peli-iltaan.